Η Advanced Computing συνεργάζεται με την RadioPro Κύριο

Project Description

Η RadioPro LLC (https://www.radiopro.gr), έχει έρθει στην Ελλάδα από την ομογένεια των ΗΠΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της ποιοτικής, νόμιμης μουσικής, η οποία μπορεί άνετα να αναπαραχθεί δημόσια σε επαγγελματικούς χώρους.

Η μουσική που προσφέρει δεν εκπροσωπείται από δισκογραφικές εταιρείες, αλλά ούτε από τους οργανισμούς συλλογικής διαχείρισης (ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση, GEA κλπ). Και αυτό γιατί, είτε την παράγει η ίδια, είτε έχει προχωρήσει σε συμφωνίες με τους δημιουργούς και τους συντελεστές, πάντα απευθείας, χωρίς κανέναν μεσάζοντα.

Με τη μουσική του Radiopro.gr, o επαγγελματίας δεν θα χρειαστεί ξανά άδεια δημόσιας εκτέλεσης από την ΑΕΠΙ και την Αυτοδιαχείριση, αλλά αποκτάει έτοιμα δεκάδες κανάλια με φρέσκια, ποιοτική μουσική, κυρίως νέων, φιλόδοξων καλλιτεχνών που επιθυμούν να ακουστεί η μουσική τους, ώστε να γίνουν γνωστοί.

Η μουσική αυτή είναι έτοιμη να αναπαραχθεί πολύ εύκολα στην καφετέρια, στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο, στο εμπορικό κατάστημά, στο κομμωτήριο, στο ίντερνετ καφέ, κ.α κατηγοριοποιημένη σε 34 «σταθμούς» που περιλαμβάνουν από μουσική lounge, κλασσική, jazz, electro, έως ροκ και ρεμπέτικα.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η Radiopro.gr προσφέρει σε κάθε συνδρομητή, όλα τα έγγραφα που χρειάζεται ένας επαγγελματίας για να λάβει 100% και νόμιμα την Άδεια Ίδρυσης και Λειτουργίας Καταστήματος, αλλά και την Άδεια Χρήσης και Λειτουργίας Μουσικής & Μουσικών Οργάνων από το Δήμο του, χωρίς την παραμικρή πληρωμή σε ΑΕΠΙ, Αυτοδιαχείριση και GEA.

Μάλιστα, για τις επιχειρήσεις που δεν χρειάζονται άδεια από το Δήμο, το Radiopro.gr τις απαλλάσσει εντελώς από την υποχρέωση τήρησης άδειας δημόσιας εκτέλεσης.

Με το τιμολόγιο του Radiopro.gr, την υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα αναπαράγονται άλλοι σταθμοί και τη σχετική βεβαίωση για το περιεχόμενο, μόλις με 12,5 ευρώ το μήνα η επιχείρηση καθάρισε οριστικά!

Γίνετε συνδρομητής στο RadioPro.gr σήμερα, γίνετε νόμιμοι και εξοικονομήστε χρήματα στο https://www.radiopro.gr.

Project Details

  • Πελάτης: Advanced Computing
  • Ημερομηνία: Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018